Thursday, November 18, 2010

0

7 Awesome Travel tips for Tour Queensland

  • Thursday, November 18, 2010
  • Wtmm
  • Share
  • Error in deserializing body of reply message for operation 'Translate'. The maximum string content length quota (8192) has been exceeded while reading XML data. This quota may be increased by changing the MaxStringContentLength property on the XmlDictionaryReaderQuotas object used when creating the XML reader. Line 9, position 11.

    Som jeg blev født i tropiske nordlige Queensland på Atherton Tablelands og har arbejdet og rejste til de fleste dele af Queensland, jeg føler, at kan jeg tilbyde nogle store rejsetips og relevante oplysninger for dig.

    TIP NO 1 SPÆNDING

    Nominelle hovedbrandledninger elektriske spænding er 230 volt i Australien. Som plug sockets kræver Australsk Standard plug benet arrangement, kan rejse tilpasningsdele købes inden Australien, normalt i lufthavne.Mange gange mens du arbejder i resorts, moteller, backpackere, hoteller og supplerende, så jeg skuffet turister når ikke at kunne bruge deres forskellige elektriske apparater, som de havde foretaget med dem.Ikke glemme alt om opkrævning din mobiltelefon og købe en fysiske stik adapter, når du er i landet.

    TIP NEJ 2 METRISKE SYSTEM

    I Queensland bruges metersystemet så alle afstande i kilometer (klm), og hastighed er i kilometer i timen.Konvertering til vores 60 klms pr. time, som den gennemsnitlige hastighed i et bygget op område er omtrent 37 miles pr. hour.Være klar over, at i nogle opbygget områder, at hastighedsgrænsen muligvis kun 50 klms pr. time, og skolen zoner er normalt 40 klms pr. time, før og efter skole gange.Der er en tung bøde og sanktioner for overskridelse af hastighedsbegrænsningerne.Den bedste måde er at altid kontrollere hastighedsgrænsen tegn og din hastighedsmåler.

    Normale hastighedsbegrænsninger, der generelt gælder er-
    40 kilometer i timen ((klm/hr) i alle områder, hvor den nuværende grænse er 50/60/70 klms pr. time
    60 kilometer i timen (klm/hr) i alle områder, hvor den nuværende grænse er 80 klms pr. time
    60 eller 80 kilometer i timen i områder med den nuværende hastighed grænse er 90 til 100 klms pr. time
    80 kilometer i timen, hvor den nuværende hastighed grænse er 110 klms pr. time

    TIP NR 3 DAGSLYS BESPARELSER

    Queensland drives ikke dagslys lagring og lokaltid er altid 10 timers foran GMT.Andre stater i Australien gør operere dagslys gemme gange fra den første søndag i oktober til den første søndag i april, så være klar over dette hvis du flyve i Queensland fra andre australske stater.

    TIP NR 4 KØRSEL I QUEENSLAND

    Kørsel i Queensland, Australien og udlejning et køretøj - mest leje selskaber vil bede om at se en gyldig un-restricted drivende licens og hvis dette er på engelsk, dette vil normalt blive accepteret. Men hvis du har en licens, som ikke er på engelsk, bør du først anskaffe en gyldig International Driving tillade inden du forlader dit hjemland. Australien kræver en "1949-konventionen IDP".Og glem ikke, drev i venstre side af vejen.Og altid bede leje selskab, hvis du har tilladelse til at drive leje køretøjet på vej, snavs eller du har muligvis din forsikring annulleret.

    TIP NR 5 VEJR

    Vejr cyklus i Queensland er den samme i hele Australien med vores sommermånederne, december, januar og februar. Efteråret måneder er marts, april og maj og vintermånederne er juni, juli og august. Foråret måneder er september, oktober og november og meget behageligt.

    TIP NR 6 NØDSITUATIONER

    000 er det nationale alarmnummer i Australien og dette bruges til alle nødtjenester herunder brandvæsen, Redningskorpset Service og politiet. Det ville være tilrådeligt at angive dette nummer i mobiltelefonen.

    TIP NR 7 MOBILTELEFON BRUG

    Australien har en moderne telekommunikation og mobiltelefon netværk, som omfatter 3 G-tjenester til de fleste dele af Qld. Spørg din mobil virksomhed at se hvis "International Roaming" er tilgængelig, og denne tjeneste kan aktiveres for dig i Australien. Telefonselskaber opererer i Qld omfatter Telstra, Vodafone og Optus.

    TRAVEL TIPS og oplysninger

    Queensland er hjem til ca. 4 millioner mennesker og er den næststørste stat i Australien.Områder i Queensland indvendigt er enorme og tyndt befolkede, mens kystområder har en tættere befolkning. Turisterne elsker de gennemsnitlige sommertemperaturer af 25 grader celsius (77F) og gennemsnitlige vinter temperaturer på 15 grader celsius(59F).Brisbane er hovedstad i Queensland med omkring 2 millioner mennesker i bopæl.

    Queensland starter fra Coolangatta på Guldkysten og slutter ved det nordlige punkt af Kap York.Mest populære ferie pletter intervallet fra Guldkysten til Cairns i North Qld, som er en drivende afstand af om 1760klms.Dog kan du flyve i Brisbane lufthavn i Sydøsttyrkiet Qld, Maroochydore lufthavn på Sunshine Coast, Hamilton Island lufthavn i Whitsundays, Townsville lufthavn til North Qld eller Cairns internationale lufthavn til en tropisk ferie. Der er omkring 40 lufthavne i hele Queensland, store busselskaber og hurtig tog tilgængelige, så at komme til din destination er let.

    Mange af ferie resorts levere frie høflighed coach at samle dig op fra lufthavne eller tog og bus depoter og levere du stress fri til deres dør til din afslappende eller fuld af eventyr aktiviteter ferie. Der er mange online steder at vælge din indkvartering fra og på alle områder af Queensland. Indkvartering er opdelt i flere klassifikationer herunder hoteller, lejligheder, resorts, moteller og boutique overnatning, udvej campingvogn parker og bed og morgenmad. Som vejledning ofte lejligheder og hytter har mere omfattende 'i værelse madlavning faciliteter' for folk på udkig efter en self catering ferie.

    Hvis du vil udforske en del af OutBack Queensland, hop på en flyvning til Longreach fra Brisbane bruger Qantas (2hrs 25mins), hoppe på en bus turné til Winton og besøge Lark Quarry hvor 93million år gamle fossiler fange en dinosaur kapitalflugt.Disse dinosaur spor er overdækket i et museum at bevare og beskytte dem.

    Hvis du elsker din komfort, rejse i luksus airconditionerede tour coach eller hvis ønsker at være eventyrlystne og drev selv, leje en Klimakammeret fire hjul drevet køretøj fra Longreach.179 Klm vejen fra Longreach til Winton er forseglet, men fra Winton til Lark Quarry er det en dårligt vedligeholdt snavs vej.Jeg lært den hårde måde.Min mand og jeg rejste til Lark Quarry i vores gamle, 1985, ikke aircondition bus og røde støvet forbruges os.Det kvæles alt inde i herunder os, hvorfor jeg anbefaler benytte et moderne airconditionerede køretøj.Stadig, vi haft slutresultatet og ville ikke har forpasset erfaring med OutBack.

    Winton er kendt for sin vandforsyning som skubber dens måde at jordskorpen fra tre artesisk bores, alle omkring 1.200 meter dyb gushing ved en temperatur på 83 grader Celsius.(195F) vandet kommer fra de Great artesisk Basin, som giver vand for næsten alle områder af Australiens OutBack.

    Hotel eller motel indkvartering er tilgængeligt i Longreach og Winton og de fleste af disse steder vil booke din ture.Oplev attraktioner som Stockmanns Hall of Fame, Qantas forretningsudvikling OutBack Museum, centret Mathilde Waltzing og School of the Air.

    Du kan ikke besøge Queensland uden tjekker smukke Sunshine Coast beliggende omkring 104 klms i bil fra Brisbane.Eller du kan flyve fra Brisbane direkte ind Maroochydore lufthavn hvor du vil have et stort valg af indkvartering.Igen, tyer de fleste tilbud høflighed coach afhentning.

    Jeg håber, disse tip og oplysninger om turiststederne i Queensland hjælpe dig med dit besøg på denne vidunderlige delstat i Australien, ned under.








    Patricia Lilly besidder en Diploma Hospitality og har arbejdet i branchen i over 30 år.Online indkvartering og Tours-Australien er den virksomhed, som hun udviklet fem år siden ved hjælp af sin omfattende erfaring og kendskab til rejsebranchen.Patricia tilbyder interessante oplysninger på sit websted og sikrer sikker indkvartering bookinger online.

    Klik her => http://www.australia-accommodation.info og find højre ferie sted og indkvartering til dig og din familie.Patricia rådgiver til bog før du starter på din ferie.Besøg siden kontaktpersoner og e-mail Patricia med eventuelle undersøgelser.Hun vil glæde giver dig flere tip kan hjælpe dig på din vej.


    0 Responses to “7 Awesome Travel tips for Tour Queensland”

    Other Tavel and Vacation Tips